17.01.2018

ÇANKAYA İLÇESİ CAMİ DERNEK BAŞKANLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Çankaya Müftülüğünün davetiyle İlçe Camileri Dernek Başkanlarıyla D.S.İ 5. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde istişare toplantısı tertiplenerek hizmet beraberliği etkinliği ve verimliliği konularında geniş katılımlı bir toplantı yapıldı, İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER’ in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma, Müftü beyin Çankaya genelinde bilgi vermesi, nelere ihtiyaç olduğu, işbirliğinin gerekliliği gibi konulara değinerek katılımcılara teşekkür ettiler ve Dernek Başkanları görüşlerini, ihtiyaçlarını belirterek konuşmalarını böyle bir toplantı tertiplenmesinde memnuniyetlerini ifade ettiler. Altı ayda bir olmasını istediler, Kuranı Kerim Mealinin hediye olarak verilmesiyle toplantı iyi niyet temennisiyle sona erdi.