03.12.2017

Miniklerimizin Peygamber Sevgisi ve Coşkusu

Çankaya müftülüğüne bağlı, Zeynep Saleh Alp, Kandil, Tuğba Altınok ve Ali Rıza Sungur 4-6 yaş Kur'an kurslarına devam eden minik öğrencilerimizin, daha önce duyurusunu yaptığımız "Mevlit Kandili Programı" 30.11.2017 perşembe akşamı, Özel Harekat Şehitleri Imam-Hatip Ortaokulu Konferans salonunda yapıldı.
Program, Çankaya Müftümüz Hamdi Gevher'in açılış konuşması ile başladı. Kurslarda eğitim gören miniklerimizin Peygamber Sevgisi, okumuş oldukları ilahiler, ront ve şiirlerle yüreklere işledi. Hatim yapan üç öğrencimizin Hatim Duası Ilçe Müftümüz Hamdi Gevher tarafından yapıldı ve çocuklarımıza taç takıldı. Palyaço gösterisi ile neşeli dakikalar yaşayan minik öğrencilerimiz program sonunda, öğretmenleriyle birlikte misafirlere tohumlu kalem ile lokum ikram ettiler. Yoğun katılımın olduğu program, misafirlerin memnuniyeti ve dualarıyla sona erdi. Bizler de programda emeği geçen herkesi, yavrularımızı, onları yetiştiren anne-baba ve öğretmenlerini yürekten tebrik ediyor, Rabbimizden hepsi için Peygamber sevgisi ile dolu hayırlı bir ömür niyaz ediyoruz.