27.11.2017

Kitap ve Yazarını Buluşturan Proje, 2017-2018 Öğretim Yılının Ilk Kitabıyla Start verdi

Çankaya Müftülüğü "Kitap ve Yazarını Buluşturma" projemiz kaldığı yerden devam ediyor. Bu ayki kitabımız "Sarp Yokuşun Eteğinde Insan" ve yazarı, Ankara Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Kelam Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün hocamız idi. Çankaya Kültür Merkezi'nde 06.11.2017 pazartesi günü projeye katılan din görevlisi arkadaşlarımızla birlikte yapılan kahvaltının ardından hocamız, adı geçen eser ve diğer eserleri hakkında bilgiler verdi. Şaban Ali Düzgün Hocamıza ve projemizin mimari ilçe müftümüz Hamdi Gevher hocamıza teşekkür ediyoruz.