22.04.2017

Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları

Çankaya Müftülüğü Personeli, "Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Özel Harekat Anadolu İmam-hatip​Lisesi ve Ümitköy Anadolu İmam-hatip​ Lisesi Konferans Salonlarında düzenlenen programlarda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve meâlinin verilmesinin ardından​, protokol konuşmaları, Çankaya Müftülüğü Bayan Din Görevlileri İlahi Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserler ve ilçe Vaizleri Mürvet Günel Faslı ile Öznur Şenbay'ın "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konuşmaları yer aldı. Dikmen Huzur Kur'an Kursu Öğretmeni Arzu Eroğlu Hocahanım ve öğrencilerinin sahneye koyduğu tiyatro gösterisi ve edilen duanın ardından program son buldu. Katılımcıların memnuniyeti ile karşılanan program, gül ve kitapçık dağıtımı ile sona erdi.