12.04.2017

Çankaya Ortaokullar Arası Temel İslami Bilgiler Yarışması Ön Eleme Sınavı

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Çankaya İlçe Müftülüğü işbirliğiyle "2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen  "Çankaya Ortaokullar Arası Temel İslami Bilgiler Umre Ödüllü Bilgi Yarışması" nın ön eleme sınavı, 04 Nisan 2017 Salı günü,  100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapıldı.

Çankaya İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER geleceğin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak bu tür yarışmaların ve katılımcılarının sayısının her geçen gün artması, tablonun gurur verici oluğunu beyan ederek katılımcılara ve desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini bildirdi. Katılımcılara başarı dilekleri ile konuşmalarını sonlandırdı.

24 (yirmi dört) okulun, 72 (yetmiş iki) öğrenciyle başvuru yaptığı yarışmanın  danışman öğretmenleri aynı zamanda sınıf gözetmeni olarak görev aldılar.