12.04.2017

4.Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı (Siyer-i Nebi) Yarışması´nın Ön Eleme Sınavı Yapıldı

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Çankaya İlçe Müftülüğü işbirliğiyle "2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen  " 4. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı (Siyer-i Nebi) Umre Ödüllü Bilgi Yarışması" nın ön eleme sınavı, 05 Nisan 2017  Çarşamba günü,  100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapıldı.

Çankaya İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER geleceğin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak bu tür yarışmaların ve katılımcılarının sayısının her geçen gün artması, tablonun gurur verici oluğunu beyan ederek katılımcılara ve desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini bildirdi. Katılımcılara başarı dilekleri ile konuşmalarını sonlandırdı. Yarışmaya, Ankara´nın dokuz merkez ilçesinden 98 (doksan sekiz) okul,  294 (ikiyüzdoksandört) öğrenciyle  başvurdu.

Çankaya İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İbrahim Alıcıoğlu, sınav merkezine gelerek sınıfları ziyaret etti.  Öğrencilere başarı dileklerini ileten Alıcıoğlu,  Ankara´nın çeşitli okullarından gelerek  sınıf gözetmenliği  yapan danışman öğretmenlere,  özveriyle ev sahipliği yapan okul idaresine, sınavın sağlıklı yürütülmesinde emeği ve katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti