01.04.2017

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ GRUBU REGAİB KANDİLİ PROGRAMI

Çankaya Müftülüğü tarafından Ramazan Ayının müjdecisi kutlu zaman dilimi, Üç Ayların başlangıcı, rahmet mevsiminin ilk cemresi Regaib Kandili, 30 Mart Perşembe günün saat 14:00’da Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Konferans salonunda kutlandı.

Kalıpçılar Camii ve Yasemin Soyupek 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Regaib Kandili Programı, halkın büyük ilgisini gördü.

Programda minikler okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler, şiirler ve ront gösterisi ile devam etti. Program Çankaya Müftülüğünün 4-6 Yaş Grubu öğrencilerine yönelik yapmış olduğu etkinlik ve aktivitelerden oluşan slayt ile son buldu. Program sonunda konuklara kandil simidi, şeker ve çikolata ikramı yapıldı.

Program sonrası konukların mutlu ve sevinç dolu bakışlarının yanında, edilen hayır duaları, Çankaya Müftülüğünün öğreticilerini mutlu etti.