14.03.2017

ANKARA İL MÜFTÜSÜ, ÇANKAYA İLÇE KAYMAKAMI, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE 9 METROPOL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Çankaya Müftülüğü, İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Çankaya İlçe Kaymakamı Kadir ÇAKIR, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa BARDAKÇI ve 9 metropol İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin davet edildiği kahvaltılı toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıda, yaklaşan Kutlu Doğum Haftasında yapılacak faaliyetler planlandı. Faaliyetlerin hazırlanması ve halkımıza sunulması konusunda ilgili kurumlara düşen vazifeler ele alınarak çalışmalara start verildi. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençler konusunda neler yapılması gerektiği ve gençlere ulaşabilme noktasında birlikte hareket edilmesinin önemine vurgu yapılarak toplantı sona erdi.