14.03.2017

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR DERNEĞİ KURULDU

Çankaya Müftülüğü bünyesinde geçlere yönelik faaliyetlere hız kazandırması planlanan Gençlik ve Spor Derneği, Çankaya Müftümüz Hamdi GEVHER Hocamızın başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantı 08.03.2017 tarihinde Çankaya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Derneğin yönetim kurulunda yer alan din görevlilerimiz, gençlerimize daha yakın olabilmek ve onların manevi hayatlarının düzenlenmesine yardımcı olabilmek maksadıyla ne gibi hizmetler sunabiliriz sorusuna cevap aradı. Beklentilerin çok olduğu ve bu konuda toplumun her kesimine görev düştüğe vurgulandı. Bizde Çankaya Müftlülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak, derneğimize başarılar diliyor, hayırlı hizmetlerimizin gençlerle birlikte artacağını ve gençlerin omuzlarında yükseleceğini umut ediyoruz.