14.03.2017

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI TDV KONFERAS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çankaya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, 9 Mart Perşembe günü saat 14:00’te bir program düzenledi. Program, Mürsel Uluç Hacılar Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra GÖREN Hocahanım tarafından okunan Kur’an tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER Hocamızın açılış ve tebrik konuşmasının ardından, Çankaya ADRB Koordinatörü Dr. Lütfiye Gülay BİLGİN Hocahanım, selamlama ve açılış konuşması yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığımız Kadınlar Günü Sinevizyonunun gösteriminin ardından Diyanet Radyo Program Yapımcı ve Sunucusu Hilal ALTINDAŞ Hanımefendi ile ana Kucağı Derneği Kurucusu Aynur KILIÇ Hanımefendinin söyleşisi gerçekleştirildi. Derneğin kuruluş aşaması, çalışmaları, özellikle engelli annelerinin yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler sunuldu. Program, en yaşlı Kur’an Kursu öğrencimize ve katılımcılara hediye takdimi ile misafirlere karanfil dağıtılmasıyla sona erdi.