06.03.2017

Çankaya Müftülüğünce 4-6 Yaş Grubu Eğitim Semineri Düzenlendi

Müftülüğümüz tarafından 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticilerimize yönelik olarak 27 Şubat- 03 Mart 2017 tarihleri arasında “4-6 Yaş Uygulamalı Eğitimi” semineri düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Eğitim Uzmanı Fatma KOTAN tarafından verilen eğitim, 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticilerimiz tarafından da büyük bir beğeni kazandı.

Eğitimin son günü Özel Dost Koleji’nin ev sahipliğinde 4-6 Yaş grubu Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin velilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Çankaya İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER’in de çocukluk döneminde verilen eğitimin önemini vurgulayan konuşmasının da yer aldığı programa yoğun bir ilgi gösterildi. Program sonunda öğrenci velilerimiz, Çankaya Müftülüğü’ne düzenlenen eğitim semineri nedeniyle duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirdi.

Ayrıca program sonunda katılımcı olan öğreticilerimize katılım sertifikaları verildi.