03.02.2017

Çankaya Müftülüğü Gençlik ve Spor Derneği Kuruluş Müracaatı Yapıldı

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Çankaya Müftülüğü Gençlik ve Spor Derneğimizin Kuruluş Tüzüğü İl Denekler Müdürlüğüne teslim edildi. İstişare toplantısı ilçemiz Nazlı Hanım Camiinin oturma odasında yeni İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU, İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER ve Önder Vakfı Ankara temsilcisi Fatih SERENLİ’ nin iştirakiyle başladı. Derneğin gayesini Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER şöyle açıkladı; Gençlerle samimi bir diyalogu, onların daha iyi yetişebilmesine katkıda bulunmak, geleceğimizin mimarlarını milli ve manevi değerlerle yetişmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş bulunan derneğimizin çeşitli etkinliklerle kültürel, sosyal, sportif, geziler gibi etkinlikler yapacaklarını belirtti. Hayırlı olması temennisiyle toplantı sona erdi.