24.01.2017

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜNDE VELİLERE MAHREMİYET SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Çankaya Müftülü 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğreticilerine ve 4-6 yaş grubu öğrencilerin velilerine yönelik “Mahremiyet” konulu seminer düzenlendi.

Gerçekleşen bu seminere hoca hanımlar ve annelerin yanı sıra babalar da teşrif etti. Konunun önemine binaen Eğitim Uzmanı Dr. Ayşe ŞALLI konuşma yaptı. Sözlerin en güzeli Kur’an olduğu için seminerin giriş kısmı 4-6 yaş grubu öğrencilerinin, Bakara Suresinin ilk 5 ayeti, Fatiha Suresi ve mealinin okunması ile başlanmıştır.

İlçe Vaizesi Arife Betül TANRIVERDİ mikrofonu alarak seminere Mahremiyet Nedir? Mahremiyetin Önemi, Mahremiyet Eğitimi Ne Zaman verilmelidir? Konusu ile açıklama ve sunum yaparak program sonlandırıldı. Program ve seminer sonrası dinleyiciler ve hoca hanımlar, 4-6 yaş grubu öğrencilerinin yapmış olduğu seccade ve maketlerin olduğu sergiyi gezerek ve büyük ilgi göstererek salonda ayrıldı. Veliler çok memnun kaldı.