08.01.2017

İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU, Miniklerle Sabah Namazı Buluşmasında

Öğrenci ve velileri sevindiren “İlk Namazım” programı kar kış demeden, Sabah Namazı için harekete geçen Çankaya Müftülüğü, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde gerçekleştirilerek, 4-6 yaş grubu çocukları ve velilerini, değerli hoca hanımların yardımı neticesinde bir araya topladı.

Namaz sonrası çekilen zikirler, maneviyata maneviyat katarak camilerin neşe kaynağı olan çocukları da ibadete teşvik etti. Maneviyat havası eşliğinde Müftü Bey’in yapmış olduğu konuşma velileri memnun etti.

Yoğun bir katılımın olduğu, Sabah Namazı programı sonrası, Osmanlıyı hatırlatan güzelliklere sahip bir hava ile çorba, süt, ekmek ve poğaça ikramı yapıldı.

Veliler ve öğrencilerin, İl Müftümüz Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU ve Çankaya Müftüsü Sayın Hamdi GEVHER ile çektirdikleri fotoğraf merasimi ile son buldu. Veliler ve öğrenciler memnun ve sevinç dolu duygularla camiden ayrıldı.