30.12.2016

AYLIK DİN GÖREVLİLERİ MUTAT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aralık ayı din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya misafir konuk olarak Bilecik Şeyh Edibali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa BAŞ katıldı. Açılış ve selamlama konuşmasını İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER yaparken Diyanet İşleri Başkanlığının çeşitli kademelerin farklı unvanlarda görev yapan Hocamız Sn. Mustafa BAŞ tecrübe paylaşımı yaparak görev hayatında karşılaştığı ilginç olaylardan bahsederek görevlilerimize tecrübelerini aktardı. Din görevlisinin halkı dini konularda aydınlatmak gibi çok önemli bir misyonu olduğuna dikkat çeken hocamız görevlilerimizi temsil boyutunda yapması gerekenleri anlattı. Oldukça faydalı geçen program Sn. Müftümüzün kapanış konuşmasıyla sona erdi.