30.12.2016

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ KOCATEPE SOHBETLERİNİN 16. DÜZENLENDİ

16. KOCATEPE SOHBETLERİ PROGRAMI TERTİP EDİLDİ

Çankaya Müftülüğünce her ay mutad olarak düzenlenen Kocatepe Sohbetlerinin 16.sı Vakıflar Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda 24 Aralık 2016 Cumartesi günü tertiplendi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özcan GÜNGÖR Hocamızın “Sosyolojik Açıdan Dini Gruplar ve Devlet” başlıklı konferansında Ülkemizde ve dünyadaki Dini Grupların çıkışı, gelişiminin nasıl olduğu noktasında bilgi verdi. Türkiye de şuan aktif olan dini gruplarla ilgilendirme yapan hocamız, dini grupların sosyolojik bağlamdaki oluşum ve etkileri üzerine detaylı bir konuşma yaptı. Oldukça faydalı olan konferansta katılımcılar memnuniyetini dile getirdi. Programın sonunda İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER kısa bir kapanış konuşması yaptı. Program misafir hocamıza hediye takdimiyle son buldu.