05.12.2016

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜNCE ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI

Çankaya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Saray Restoran’da Kur'an Kursu Öğreticileri ve Bayan Vaizlerin misafir edildiği "Öğretmenler Günü Kahvaltı Programı" gerçekleştirdi. Program bu yıl emekli olan Hatice GÖDEK hoca hanım’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER kısa bir açılış konuşması yaptı, hocamız konuşmasında din eğitimi faaliyetleri ve bu eğitimi veren hocaların önemine işaret etti. İlçe Müftümüze hoca hanımların hediye takdiminin ardından sırasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Uzmanı Fatma KOTAN hoca hanım, en yeni atanan ve en kıdemli Kur'an-ı Kerim öğretmenlerimizin duygularını ifade ettiği konuşmalar yapıldı. Engelli Kur'an Kurslarında görev yapan ve 4-6 yaş Kur'an Kursları öğretmenlerimizi temsilen hoca hanımların konuşmaları ve Hafızlık dalında Türkiye Birinciliği derecesi almış hocamız Gülsen SEZER'in konuşmasının ardından, hediye kuralarının çekilmesi ve hediyelerin takdimi, şiirler okunması, son olarak da saz ekibinin canlı tasavvuf müziği performansıyla program son buldu.