05.12.2016

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜNCE ARALIK AYI KİTAP OKUMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çankaya Müftülüğünce her ay periyodik olarak düzenlenen kitap okuma ve analiz programı 01.12.2016 tarihinde Çankaya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yüksek Lisans, Doktora yapan görevlilerimizle birlikte gönüllü olarak katılmak isteyen görevlilerimizden oluşan grubumuzun bu ayki konuğu Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalı Hadis Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM idi. Hocamızın “Hadis Problemleri “ adlı eserinin kritiğinin yapıldığı program oldukça güzel geçti. Kitabın genel bir mütalaasının yapıldığı programda katılımcılar değerli hocamıza “Hadis Problemleri “ kitabıyla ve hadislerin nasıl anlaşılmasıyla ilgili sorular sordular. Oldukça verimli geçen programa katılımcıların memnuniyeti de eklendi. Programın sonunda İlçe Müftümüz Hamdi GEVHER misafir hocamıza teşekkürlerini ileterek yeni programlarımızda tekrar bir araya gelme temennisini bulundu.