02.11.2016

Çankaya Müftülüğü İlçe Genelinde Mahallelerde Gençlik Kolları Kurma Çalışmalarına Oran Camisinde Oluşturulan Gençlik Kollarına Start Verdi.

Çankaya Müftülüğü ilçe genelinde mahallelerde Gençlik Kolları kurma çalışmalarına Oran Camisinde oluşturulan gençlik kollarına start verdi.

Toplantıya Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER Nazlı Hanım Camii Gençlik Kolları üyeleri, Camii görevlisi Şahin ATCI’yla beraber gençler ve uzun süre Diyanet İşlerinde çeşitli yerlerde İmamlık, müftülük ve Başkan Yardımcılığı ve üç dönem milletvekilliği yapmış Mehmet ÇİÇEK’in katılımıyla gerçekleşti. İstişare toplantısında gençler neler beklediklerini nasıl bir çalışma yapılmasının faydalı olacağı ve isteklerini dile getirip, çalışma kolları tüzüğü üzerinde düşüncelerini söylediler. Yapılan kahvaltıdan sonra Kısa süre içerisinde bulaşmak temennisiyle  toplantı sona erdi.