03.10.2016

2016-2017 Yılı Çankaya Müftülüğü Eğitim Komisyonu ve Proje Ekibi Kızılay’daki Kültür Merkezimizde toplandı

2016-2017 yılı Çankaya Müftülüğü Eğitim Komisyonu ve proje ekibi Kızılay’daki Kültür Merkezimizde toplanarak yıl içerisinde yapılacak faaliyetler görüşüldü. Açılış konuşmasında ilçe müftüsü Hamdi GEVHER;” yedi yüzü aşkın personelimizle hizmetlerimizi yürütüyoruz, topluma karşı sorumluluğumuz büyük, peygamber (s.a.v.) variscileriyiz bunun gereğini yapmamız için çok çalışmalı  ve üretken olmalıyız. Bu komisyon müftülüğümüzün lokomotif  vazifesini görecek, buradan çıkacak kararlar diğer arkadaşlarımıza hız ve heyecan verecektir . Önümüzde Camiler ve Din Görevlileri Haftası bulunuyor, bunun programını hazırlamalıyız, Kocatepe sohbetleri faaliyetlerimizi aktifleştirmeli, bölgesel buluşmalarla birliğimizi geliştirmeli, kuvvetlendirmeli ve  bilgi birikimimizi artırıcı çalışmalar yapmalıyız. Ayrıca bu seneki vekaletle kurban kampanyasına 150 civarında destekçilerle katılım sağlandı, bunun haricindekiler sayı iki yüzleri  aştığını tahmin ediyorum bunun için tüm görevlilerimize teşekkür ederim dediler”.

İstişare sonunda çıkan kararlar ile faaliyetlerin planlanması şekillendi.