01.08.2016

ALEVİ DEDELERİNDEN NECATİ ERDEM MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİLER

Alevi dedelerinden Necati ERDEM Müftülüğümüzü ziyaret  ederek, son gelişen olaylar üzerine görüş alışverişinde bulundular. Necati dede; Devletimizi böldürmeyeceklerini, onanan oyunun figürü olmayacaklarını,  mensuplarının bu tuzağa düşmemeleri için gerekeni yapacaklarını söylediler.

İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER’de ziyaretten mutluluk duyduklarını  gün vatanımız, devletimiz üzerinde oynanan oyunları bozma, boşa çıkarma ve hainleri bozguna uğratma vakti olduğunu, düşünce , mezhebi ne olursa olsun kenetlenme,  kucaklaşma birlik olma zamanıdır. Duygularımızı sinsice , istismar  ettikleri , hainlerin gerçek yüzlerinin belli olduğunu inşallah  Rabbim bu şerri hayırlara vesile kılacağına inanıyoruz diyerek, bu vatandan devletten , bayraktan vazgeçmeyerek böldürtmeyeceğiz, devletimiz için üzerimize düşeni yapmak için çırpınacağız, çalışacağız ve birliğimizi düşmanlara göstereceğiz  inşallah dediler.

Necati dede diğer dedelerle  devletimizin yanındayız beraberiz, bütünüz diyerek daha sık bir araya gelerek devletimizin bütünlüğü için çalışma kararı alarak ayrıldılar