20.09.2018

“Fetö ve Zararlı Akımlar” Konferansı İcra Edildi.

İlçe Müftülüğümüzce Türkiye Diyanet vakfı Konferans Salonunda 20 Eylül 2018 Perşembe günü “Fetö ve Zararlı Akımlar” konulu konferans icra edildi.

Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Dinler ve Kültürel Arası İlişkiler Daire Başkanı Sema YİĞİT ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Murat KALIÇ katıldı.

Kocatepe Camii İmam Hatibi Mehmet ATICI’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını Çankaya Müftümüz Ali GÜLDEN yaptı.

Müftülüğümüz personelinin ilgi gösterdiği konferansta İslam dinini kullanan FETÖ ve DAEŞ gibi örgütlerin yapılarından bahsedildi. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımızca FETÖ ve DAEŞ’in yapılarıyla ilgili hazırlanan raporlar din görevlileriyle paylaşıldı.