17.07.2018

Çankaya Müftülüğünde Görev Değişimi

Yaklaşık altı yıldır Çankaya Müftüsü olarak görevini sürdüren ve Çankaya'da birçok yeni projeye imza atan Hamdi GEVHER, 12 Temmuz 2018 Perşembe günü TDV Kocatepe Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle görevini Çankaya Müftüsü Ali GÜLDEN’e devretti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan tören, Hamdi GEVHER’in duygu dolu veda konuşmasının ardından, din görevlileri adına Nazlı Hanım Camii Imam-Hatibi Şahin ATÇI ile hanım din görevliler adına Vaiz Öznur ŞENBAY birer konuşma yaptılar.

Ankara İl Müftü Yardımcısı olan ve altı ay Ankara İl Müftü Vekili olarak da görev yapan yeni Müftümüz Ali GÜLDEN kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU konuşmasında her iki müftüye yeni görevlerinde başarılı olmalarını temenni ederken yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İmam Hatip Şahin ATÇI’nın kendi yazdığı şiir ile Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep EREN’in Hamdi GEVHER hakkında yazdıkları yazı salonu dolduran personel tarafından beğeniyle izlendi. Program, plaket ve çiçek takdimiyle sona erdi.