16.01.2018

ÇANKAYA MAHALLE MUHTARLARIYLA TOHUMLAR K.K ZİYARETİ

Tohumlar Latif  Ekmekçioğlu Kuran Kursunun bu seferki misafirleri Çankaya Mahalle Muhtarları idi. İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER’in ev sahipliği yaptığı buluşma ziyarete gelenlerin Kursu gezmeleriyle başladı, öğle namazı mescitte öğrencilerle eda edilip, yemeğe geçildi talebelerin okuduğu birbirinden güzel ilahiler beğeni kazanırken dua ile biten yemek ilçe Müftüsünün hoş geldiniz konuşmasında Kursu tanıtım, yapılan eğitimde Karaali Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Orta Okuluna devam ettiklerini hafta sonları ODTÜ lü öğrenciler tarafından İngilizce, Türkçe, Matematik, Arapça ve Makam dersleri aldıklarını, inşallah eksiklikler tamamlandığında tam kapasite eğitime geçileceğini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmalarında muhtarlarının güzel bir eser meydana getirmiş olduğunu, her şeyin düşünülmüş olduğunu emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirttiler.