29.09.2017

Öveçler Hacı Derviş Cami 4-6 yaş Kuran Kursu

Çankaya Müftülüğüne bağlı 103 Kuran Kursu ve 27 4-6 Yaş Kurslarımızda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı heyecanla başladı. Günler öncesinden yapılan çalışmalar ile Kursların eksiklikleri giderildi, eğitime hazır hale getirilerek 25 Eylül Pazartesi günü Öveçler Hacı Derviş Cami 4-6 yaş Kuran Kursu (4-6 Yaş Ülkü Ana Kuran Kursu) da yapılan açılış programıyla eğitim öğretime başlanıldı.  İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER yaptığı açılış konuşmasında, hayırlı başarılı bir dönem olmasını niyaz ederek emeği geçenlere, Kurslarımıza öğrenme arzusuyla gelenlere, 4-6 yaş çocuklarını gönderen velilere teşekkür ederek eğitimin önemini ve bize kazandıracaklarını anlattılar. Çankaya’da yaz döneminde 28.000 öğrenciye eğitim verildiğini uzun süreli dönemde 6.000 civarında öğrenci olduğunu bu sayıyı artırmak ve nitelikli bir eğitim verebilmek için gayret ettiklerini söylediler. Dualar ile ders zili çalarak eğitim başlatıldı.