29.08.2017

Çankaya Çayyolu mahallesinde yapılacak olan Camii inşaatı başladı

24/08/2017 tarihinde Çayyolu Alacaatlı Kavşağında Ankara Milletvekili , Başbakan Eski Yardımcısı, Devlet Bakanı Emrullah İŞLER Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Mehmet CEYLAN , Çankaya İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER , vatandaşlarımız ve geniş bir iş camiasının katılımıyla , Özge Kimya ayakkabı boya fabrikası sahibi Süreyya ÖZGE tarafından yaptırılacak olan Caminin temeline ilk harcı koyduk. Çankaya Çayyolu mahallesinde yapılacak olan Camii büyük bir ihtiyaca cevap verecektir. 1 milyonu aşan nüfusu ile Çankaya ilçemizde bu gün 293 Camii ile Camii hizmetlerini karşılamaya çalışıyoruz Ankarada bu ve bunun gibi hayır sahipleri tarafından yaptırılan-yaptırılacak olan birçok Camiye daha ihtiyaç olduğunu konuşmalarında İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER Süreyya beye teşekkürlerini ileterek yapılan çalışmalara toplum olarak sahip çıkılmasını arzu ettiğini dile getirerek katılımcılara teşekkürlerini sundu.