27.04.2017

4-6 yaş grubu öğrencilerimizin Sergi Sevinci

Çankaya Müftülüğü 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları eserlerin yer aldığı sergi açılışı, 25.04.2017 salı günü saat 11.'de Kızılay Metro Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Açılışa, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali ERBAŞ, İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Çankaya Müftümüz Hamdi GEVHER Hocamız, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, bazı ilçe müftüleri, din görevlileri, veliler, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Diyanet TV'nin de çekim yaptığı ve çeşitli ürünlerin sergilendiği sergi, vatandaşların yoğun ilgi ve teveccühüne mazhar oldu. Sergimiz, 30 Nisan Pazar Gününe kadar devam edecek, tüm halkımızı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ürünlerinin yer aldığı sergiye davet ediyoruz.