27.04.2017

4-6 yaş Grubu Öğrencilerin Kutlu Doğum Coşkusu

Çankaya Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Hacı Derviş Camii ve Kandil Camii 4-6 yaş gurubu Kur'an Kursu öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladıkları Kutlu Doğum Programı, 18.04.2017 salı günü saat 14.00' te, Özel Harekât İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kurs öğrencisi yavrularımızın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, ilçe müftümüz Hamdi GEVHER Hocamız, açılış konuşması yaptı. Yine küçük öğrencilerimizin sabah duaları, hazırlamış olduğu tiyatro ve ront gösterileri ile palyaço gösterisi programda oldukça renkli ​görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimiz tarafından okunan şiirler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Diyanet TV'nin de çekim yaptığı program, misafirlere gül-lokum ikramı ve öğretmenlerimize çiçek takdimi ile son buldu. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın severek hazırladıkları Kutlu Doğum Programı, Peygamber sevdalısı gençler yetiştirme konusundaki gayretlerimizi artırmamız gerektiği inancını yineledi.