29.03.2017

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜNCE KUTLU DOĞUM HAFTASINDA YAPILACAK ETKİNLİKLERİN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR

Çankaya Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine kurduğu ekibiyle yaptığı üst üste toplantılarıyla hızlı bir şekilde hazırlanıyor. Metropol ilçeleri liseliler arasında artık geleneksel hale gelen umre ödüllü ve orta okullar arası tertiplenen bilgi yarışmalarıyla Ocakta start verilen çalışmalar son şeklini vermek için kültür merkezinde toplantı komisyonuyla oldukça verimli bir toplantı Çayyolu Hz. İbrahim Camiin de yapılan toplantıyla devam etti. Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER yaptığı konuşmasında varisi olduğumuz sevgili Peygamberimizi insanlığa tanıtmak daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve getirdiklerini yaşamak en büyük sorumluluğumuz olduğunu, bu sene belirlenen “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” tanımının gerçekleşmesine ne kadar insanlığın ihtiyacı olduğu söyleyerek inşallah görevimizin sorumluluğunu bir nebzecik yerine getirmek için gereğini yapmayı Rabbim nasip etsin temennisinde bulundular.