04.11.2019

Tahir Mahallesinnin Sabah Namazı Buluşmasında Bir Araya Geldik

01.11.2019 Cuma Günü Tahir Mahallesi Camii İmam Hatibi Reşat ATASEVER' in Önderliğinde Sabah Namazı Buluşması Etkinliği Yapılmıştır. Sabah Namazı Buluşmasına İlçe Müftülüğümüzden İlçe Müftüsü Mehmet KARAKOYUN, İlçe Vaizi Emin Serdar ERBAŞ, Müftülük Personellerinden Kamil YILMAZ, Sebahattin BİNGÖL ve Fatih Bağdatlı Katıldı. Ayrıca İlçe Merkez Görevlilerimizden Osman CAN, Abdulkerim KOÇAK ve Enes TANRIKULU da katılmıştır.

Cemaatin de çok yoğun katılım gösterdiği Sabah Namazı Buluşmasında Selavatlar ve Dualar ile gerçekleşti. İlçe Vaizi Emin Serdar ERBAŞ' ın güzel vaazın sonunda kahvaltıya geçilmiş olup çorba ikramından sonra Sabah Namazı Buluşması etkinliği sona ermiştir. Katılım sağlayan Tahir Mahallesi halkına ve görevlilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.