01.08.2019

OGUZKENT OSMAN GAZİ CAMİ İMAM HATİBİ OSMAN CAN HOCAMİZİN SINIFINDAKİ ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ.1 KURBAN DA BİZLERDEN KARDEŞLERİMİZE...

Beypazarı Oğuzken Osman Gazi Cami İmam Hatibi Osman Can Hocamızın Sınıfında Yaz  Kurslarına Devam Eden Öğrenciler Aralarında Para Toplamış ve Kurban Bayramını Tam Anlamıyla Yaşayamayan Yurt Dışındaki Fakir, Muhtaç Kardeşlerine Bu Bayramı Tam Anlamıyla Yaşasınlar Diye Harçlıklarından Vererek Kurban Gönderdiler.
Cami İmam Hatibi Osman Can Hocamız
Öğrencilerimizin Bu Örnek Davranışları İnşallah Büyüklerine de Örnek Olur.
Bu Vesileyle Öğrencilerimize Yardımlaşmayı, Paylaşmayı, Ve İbadet Şuurunu, Muhtaçları Görüp Gözetmeyi, Paylaşmanın Önemini Anlatmaya Gayret Ettiklerini Ve Bu Uygulamayla Öğrencilerimizin Bunun Önemini anladıklarını ve bundan Kaçmadıklarını Görüyoruz.
Hassasiyetlerinden Dolayı Her Bir Talebemi Alnından Öpüyorum Dedi.