14.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Belediye Konferans salonunda Proğram Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Bala İlçe Müftülüğümüz ve Bala İmam Hatip Lisesi tarafından İlçe Müftüsü Ömerül Faruk ALTUN' un konuşmacı olarak katıldığı Mevli-i Nebi kutlama programı düzenlendi.
Bala Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi programına Bala Kaymakamı Yusuf TURHAN, Belediye Başkanı Ahmet BURAN, İlçe Müftüsü Ö. Faruk ALTUN, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yeniköy mahallesi Camii İmam Hatibi Mutlu SEVER' in okuduğu Kur'anı Kerim ile başlayan proğram  Kaymakam Yusuf TURHAN konuşmasıyla devam etti. İlçe Müftüsü Ö.Faruk ALTUN Peygamberimiz ve Aile konulu konferansını vermek üzere sahneye geldi. Gençliğin önemine değinen Müftü ALTUN Hz. Peygamber ve Sahabe döneminden örnekler verdi.

Anaokulu öğrencileri tarafından Hadis-i Şerifler okundu  ardından Bala İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ilahi korosu söyledikleri ilahilerle seyircilere duygulu anlar yaşattı.

Semazen göreterisi ile devam eden proğram Belediyenin yemek ikramıyla sona erdi.