18.03.2019

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 104. yıldönümü, “Milletin Sesi Mehmet Akif” teması ile, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü”

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 104. yıldönümü, “Milletin Sesi Mehmet Akif” teması ile, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” vesilesiyle, Lise Öğrencileri arasında Mehmet Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini ezbere okuma yarışması  Müftülüğümüzün organizesi ile 15 Mart 2019 Cuma günü Bala Müftülüğü Kız Kur'an Kursu Konferans Salonunda yapıldı.

Yarışmaya çeşitli okullardan öğrenciler katıldı. Yarışma sonucunda Afşar Çok Proğramlı Lise’sinden Dilan Öykü KÜÇÜK birinci, Bala Anadolu İmam Hatip Lise'sinden Ebru BEYAZKUŞ ikinci, Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Melek KARACA üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan öğrencilere Müftülüğümüzün hazırladığı çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmanın finali “Çanakkale Ruhu” temasıyla,  22 Mart 2019 Cuma günü Ankara İl Müftülüğü’nde yapılacaktır.