21.09.2018

Bala'da "Din İstismarı ile Mücadele" Konulu Konferans Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen "Din İstismarı ile Mücadele" konulu konferans İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu Konferans Salonunda 20 Eylül 2018 Perşembe günü tüm personelin katılımıyla gerçekleşti.

Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr.Neşet BODUR, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mustafa KAHRAMAN ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Yıldıray KAPLAN katıldı. Ahmetçayırı Mahallesi Camii İmam Hatibi Mustafa YÜKSEKKAYA’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını İlçe Müftü Vekilimiz Eyüp Sabri Öner yaptı.

Müftülüğümüz personelinin ilgi gösterdiği konferansta İslam dinini kullanan FETÖ ve DAEŞ gibi örgütlerin yapılarından bahsedildi. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımızca FETÖ ve DAEŞ’in yapılarıyla ilgili hazırlanan raporlar din görevlileriyle paylaşıldı.