16.07.2018

Bala'daki Şehit Aileleri, Şehit Mezarlıkları ve Gazilerimiz Ziyaret Edildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Ergin Mahallesi Kabristanlığında bulunan 15 Temmuz Şehidimiz Mutlu Can KILIÇ'ın kabri ve aynı mezarlıkta yatan Güneydoğu şehidimiz Aziz ÇELİK’in kabri ziyaret edildi. Mutlu Can KILIÇ'ın ailesi evinde ziyaret edildi. Gülbağı Mahallesindeki 15 Temmuz günü aynı aileden 3 kişinin gazi olduğu; Rahman-Dilek BURAN çifti ve oğulları Orhan BURAN ve Üçem Mahallesindeki 15 Temmuz Gazimiz Erkut AYDOĞAN ziyaret edildi.

Yapılan ziyarete Bala Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Bala Belediye Başkanı Arif KAPLAN, İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY, Din Görevlileri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Yapılan ziyaretlerde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY tarafından Ergin Mahallesindeki Şehitlerimizin kabri başında dua edildi. Bala Kaymakamı BAYRAKLI' da "Her karışı şehit kanlarıyla sulanan bu vatan bize şehitlerimizin emanetidir. Eğer biz bugün rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Şehit aileleri ile de sohbet eden BAYRAKLI "Sizlerde bizlere şehitlerimizin emanetisiniz, Devletimiz  şehit ailelerimize sahip çıkmaktadır. Her zaman Şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.