21.05.2018

Bala'da 04-06 Yaş Kur'an Kursu Yıl Sonu Etkinlikleri Yapıldı

Bala İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kur’an Kursunda eğitim ve öğretim gören 04-06 Yaş gurubu öğrencilerine yönelik yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Okunan Kur'an-ı kerimin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY Bala’da ilk olarak 2017 yılında Kesikköprü Mahallesi 04-06 Yaş Kur’an Kursunun açıldığını, Bu senede Bala Merkez Kur'an Kursu'nda hizmet vermeye başladığını ve önümüzdeki dönemlerde de inşaAllah farklı bölgelerde 04-06 yaş kurslarımızın açılmaya devam edeceğini söyledi. Kurslarımızın açılmasında emeği geçen herkese ve ayrıca programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilerimizi, öğreticilerimizi, yardımcı personelimizi ve velilerimizi tebrik etti.

04-06 Yaş Kur'an Kursu minik öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler, ilahiler, dualar ve şiirlerle süslenen program katılımcılara yapılan ikramların ardından sona erdi.