18.03.2018

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin 103. yıl dönümü Törenle Kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin 103. yıl dönümü sebebiyle İlçemiz Atatürk Parkı içerisinde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ve Bala Belediyesi Kültür Merkezinde Çanakkale Şehitlerimiz için Proğram düzenlendi.

Törene Vali Yardımcısı Ali SÖZEN, Belediye Başkanı Arif KAPLAN, İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.  Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından Bala Belediyesi Kültür Merkezine geçildi. İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin 103. yıl dönümü olması münasebetiyle hazırlamış oldukları proğramda Hacıfaik GÜNGÖR Camii İmam Hatibi Halil İbrahim TARKAN Kur'an-ı Kerim okudu. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerden sonra Şehitler Günü nedeniyle Bala Belediyesi tarafından   "Gazino Tepe Mevkii'nde, On bin Çam fidanı toprakla buluşturuldu. İlçe Müftümüz Yusuf ULUSOY ağaç dikme törenine kadılarak dua etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.