18.03.2018

Sabah Namazı Buluşmasında Şehitlerimiz İçin Okunan 161 hatimin Duası Yapıldı

Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü münasebetiyle 18 Mart 2018 Pazar günü sabah namazına müteakip Bala Merkez Camiinde  "Şehitlerimize Vefa İçin Huzurda Buluşalım" programı gerçekleştirildi.

Sabah ezanından sonra başlayan proğramda sabah namaza kadar Fetih Süresi okundu.  İlçe Vaizi Hasan Efiloğlu’nun kıldırdığı Sabah namazından sonra İmam Hatiplerimizin rehberliğinde cemaat Kelime-i Tevhidi ve tesbihatı aşkla söylediler. Hacıfaik Güngör Camii İmam Hatibi Halil İbrahim TARKAN' ın söylediği kasidenin akabinde İmam Hatip Mutlu SEVER aşrı şerif okudu. İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY' un 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili konuşmalarının ardından da eller semaya açıldı dualar edildi. Program sonunda programa katılan vatandaşlarımıza çorba ikram edildi.

Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Şehitlerimizi Anma Programına Bala Belediye Başkanı Arif KAPLAN, İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY, daire amirleri, din görevlileri,  Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.