04.08.2017

Yaz Kur'an Kursları Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi

Bala İlçe Müftülüğünce Yaz Kur'an Kursları Öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. İlçe Müftü Vekili Hasan EFİLOĞLU' nun jüri başkanlığında Merkez Camii İmam Hatibi Vural AYTEKİN ile Merkez Hacıfaik GÜNGÖR Camii İmam Hatibi Yunus Emre ALAĞAŞ 'ın jüri üyeliğini ve Yöreli Mahallesi Camii İmam Hatibi Adem AKÇA' nın sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışmasına 19 öğrenci katıldı.Müftü Vekili Hasan EFİLOĞLU programın açılış konuşmasında dini eğitimin gerekliliğine ve yaz kuran kurslarının önemine değinerek öğrencilerin hazırlanmasında emeği geçen din görevlisi arkadaşlara teşekkür etti. Yarışmacı öğrencilere 20 soru soruldu. Sorulan soruların 17 sine doğru cevap veren Afşar Mahallesi Hz.Ömer Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Melike KÜÇÜK 1. oldu. Ergin Mahallesi Camii Yaz Kur'an kursu öğrencisi Yusuf Akın KAPLAN ile Gülbağı Mahallesi Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencisi Abdulmalik OSMANOV 16 soruya doğru cevap vererek 2. liği beraber paylaştılar. Yarışma sonrasında Bala Müftü Vekili Hasan EFİLOĞLU ve Bala Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Muhammed Erenalp ARSLAN yarışmada başarılı olan öğrencilerin hediyelerini takdim etti. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise İlçe Müftülüğü tarafından Kur'anı Kerim ve Dinim İslam kitabı hediye edildi. Yarışma proğramı meyve suyu ve kek ikramıyla sona erdi.