13.07.2017

15 Temmuz Şehidi Mutlucan KILIÇ Kabri Başında Dualarla Anıldı

15 Temmuz Şehidi Mutlucan KILIÇ' ın kabri ziyaret edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Ahmet ARSLAN, Ankara Millet Vekili Sn. İhsan ARSLAN, İlçe Kaymakamımız İbrahim Halil ŞİVGAN, Bala Cumhuriyet Başsavcısı Eda IRMAK, Bala Belediye Başkanı Arif KAPLAN, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal GÜNGÖR, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim KARACA, İlçe Müftümüz Yusuf ULUSOY ve İlçemizde görev yapan Tüm Daire Amirleri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Ergin Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehidi Mutlucan KILIÇ' ın kabri ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette Bala Merkez Camii İmam Hatibi Vural AYTEKİN Kur'an-ı Kerim okudu ve ardından İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY tüm Aziz Şehitlerimiz için dua etti. Kabir ziyaretinden sonra Şehidin Babaocağına da taziye ziyaretinde bulunuldu.