15.05.2017

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı yaz dönemi fahri öğreticilik sınavı

09.05.2017

ANKARA MÜFTÜLÜĞÜNDEN İLAN

İlimiz İlçe Müftülüklerinde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı yaz dönemi Fahri Öğretici ihtiyacını karşılamak üzere Ek Ders Ücreti ile Çalışan Öğretici Sınavı yapılacaktır.

Bu Çerçevede ;

1. Müracaatlar geçici görev talep edilen İlçe Müftülüğüne yapılacatır.

1. Yalnızca bir İlçe Müftülüğüne müracaat edilebilecek olup, birden fazla yere  müracaat edenlerin (sınavı kazansalar dahi)  müracaatları geçersiz sayılacaktır.

1. Kazananlar yalnızca sınava girdikleri İlçelerde görev alabileceklerdir.

1. 2016 yılı KPSS (DHBT) den en az 60 ve üzeri puan alanlar müracaat edebilecektir.

(Bu puan ortalamaya dahil edilmeyecektir.) 2016 yılı KPSS (DHBT) 60 ve üzeri puanı olanlar arasından yapılacak sınav neticesinde en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılacaktır.

1. KPSS (DHBT) 60 ve üzeri müracaatcı olmaması veya yetersiz olması  durumunda KPSS (DHBT)’ye girenler arasından en yüksek puan alanlardan başlamak üzere sıralama yapılacaktır.

1. 4 ve 5. Maddedeki şartları haiz bulunmaması halinde İmam Hatip Lisesi mezunları olanların müracaatı alınacaktır.

1.  Halen fahri olarak görev yapanlar yaz döneminde bu sınava girmeden tekrar görevlendirilebilecektir.

1. Daha önceki sınavlarda başarılı olup görev alamayanlar bu sınava gireceklerdir.

1. Büyük Şehir Belediyesi ile yapılan protokolle görev alanlar bu ilan şartları ile yükümlü değillerdir.

1. Görev almak isteyenler 24.05.2017 günü mesai bitimine kadar belgelerinin aslı ile birlikte (dilekçe, diploma, nüfus cüzdanı,  2016 KPSS (DHBT) puan belgesi varsa hafızlık belgesi ve özel eğitim verebileceğine  dair sertifikalar) görev almak istedikleri  İlçe Müftülüklerine müracaat edeceklerdir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

1. Sınav 25.05.2017 tarihinde başlayacak olup 08.30 - 17.30 saat dilimleri arasında ek listede yer alan İlçe Müftülüklerinde yapılacaktır. Sınav sonuçları ankara.diyanet.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

NOT: Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bildirmesi durumunda sınav tarihi değiştirilebilecektir. İlgililerin Ankara Müftülüğü web sayfasından takip etmeleri önemle rica olunur.

SINAV TARİHİ

SINAV YAPILACAK YER