02.10.2019

2019 YILI "CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" KUTLANDI

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası  münasebetiyle Melike Hatun Camii Konferans Salonunda  saat:14:00’ da D.İ B. Yardımcımız Dr.Burhan İŞLİYEN tarafından “Cami hayatın merkezi” temalı  konferans verildi

Müftülüğümüz din görevlilerinden  Erhan ÖZTÜRK’ ün  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle  başlayan konferansta, Altındağ Müftüsü iken  Burdur İl Müftüsü  olarak atanan Enver TÜRKMEN’ in açılış konuşmasının ardından, Altındağ Belediye Başkanımız  Doç. Dr. Asım BALCI programa katılan  Din Görevlilerine ve misafirlere hitap etti. Daha sonra D.İ.B.  Yardımcımız Dr. Burhan İŞLİYEN’ in “Camii Hayatın Merkezi” konulu konferans davetliler tarafından ilgiyle takip edildi. Müftülüğümüz Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere programın sonunda D.İ.B.  Yardımcımız Dr. Burhan İŞLİYEN, Burdur İl Müftüsü Enver TÜRKMEN ve İlçe Müftü Vekilimiz Süleyman BÜBER tarafından hafızlık  belgeleri   takdim edildi.