04.04.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PERSONELİNE “YÜZ YÜZE VAAZ SEMİNERİ” DÜZENLENDİ.

Toplumu din konusunda aydınlatmakta görevli olan Diyanet İşleri Başkanlığımız, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik,  cami hizmetlerini yürüten personelin yüz yüze vaaz etme becerilerini geliştirmek, hizmetlerinde etkinlik ve verimliliklerini artırmak, görev heyecanlarını ve hizmet kalitelerini yükseltmek amacıyla, Yüz Yüze Vaaz Hizmet İçi Eğitim Seminerlerini sürdürüyor.

Ankara İl Müftülüğümüz tarafından cami görevlilerine yönelik olarak düzenlenen “Yüz Yüze Canlı Vaaz Hizmetlerini Geliştirme Projesi” kapsamında Müftülüğümüz Camilerinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara 04.04.2019 Perşembe günü Seyyid Burhaneddin Cami Konferans Salonunda Ankara İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU ve devamında ise İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Veysel SARIDEMİR tarafından seminer verildi.

Vaaz hazırlama ve sunum teknikleri yanında Başkanlık DHYS sistem bilgi giriş usul ve esasları konularında bilgiler aktarılan seminer kapsamında, dini rehberlik ve danışmanlık ile din hizmetlerinde sorun çözme gibi konular da ele alındı.