18.09.2018

Keçiören Müftülüğü Din Gönüllüleri ile Buluşma Programı

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Keçiören Müftülüğü din görevlileri ile bir araya geldi.

Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen programa İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız Adem KARADENİZ ve Fazlı MUTLU, İlçe Müftüsü Mehmet ŞAHİN ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Keçiören Müftüsü Mehmet ŞAHİN, selamlama konuşması yaparak Keçiören’deki camiler, hafızlık ve 4-6 yaş Kur’an Kursları hakkında bilgi verdi.

Programda konuşan Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU; din görevlileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muharrem Ayı ve Aşure Orucu, tasarruf ve cömertlik, Esnafa Kur'an öğretilmesi, okulların ziyaret edilmesi, okunan Kur'an-ı Kerimin mealinin verilmesi, camilerin yapılan derslerde anılması, Tefsir, Hadis, dini bilgiler vb. ” konulara değindi.