19.02.2018

ADRB Vaizleri ve İl Koordinatörleri Antalya Manavgat’ta eğitim için bir araya geldiler…

Ankara İl Müftülüğü Aile Büroları vaizleri, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görev yapan koordinatörler ile ADRB vaizlerine yönelik 6-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta 6 günlük hazırlanan eğitimde bir araya geldiler.

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT'un açılış konuşmasıyla başlayan programın, veda konuşmalarını Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK yaptı.

Program çerçevesinde katılımcıların, bölge bazlı aile sorunlarının çözümüne katkı sağlamaya yönelik  projeler hazırlayıp uygulama ve bürolarda karşılaşılan sosyo-psikolojik vakaları doğru analiz etme ve ilgili kurumlara yönlendirebilmeye dair bilgi ve becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir. Bu amaçla hazırlanan “ADRB'ye Yönelik Proje Hazırlama ve Örnek Vaka Analizi Eğitimi Semineri" Antalya/Manavgat'ta yapıldı.

Başkanlığımız personeli ile alan uzmanları tarafında verilen 48 saatlik teorik eğitim ve tecrübe paylaşımına dair etkinliklerin bulunduğu Proje Hazırlama ve Örnek Vaka Analizi Eğitimi 11 Şubat 2018 tarihinde sona erdi.

Ankara İl Müftülüğü Aile Bürosu personeli üzerine düşen görevi verimli ve aktif bir grup çalışmasıyla yerine getirerek, hazırlamış olduğu örnek proje sunumunu 81 ilden gelen temsilcilere başarılı bir şekilde sunum gerçekleştirdi. Ankara İl Müftülüğü Aile Bürosuna yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.