08.02.2018

İl Müftü Yrd. Ayten Koç’un “Ailede Güven ve Sadakat” konulu Konferans…

Ankara İl Müftü Yrd. Ayten Koç, 07 Şubat 2018 tarihinde Adana İl Müftülüğüne bağlı Ramazanoğlu Camii Konferans salonunda “Ailede Güven ve Sadakat” konulu konferans verdi.

Programa Adana İl Müftüsü Hasan ÇINAR, Kur'an Kursu öğreticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldılar.

Bayanlara özel düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Aile ve Dini Rehberli Bürosu sinevizyonunun izlenilmesinin ardından, İl Müftüsü Hasan ÇINAR açılış konuşmasını yaptılar.

KAGEM'in tanıtım sinevizyonunun ardından Ankara İl Müftü Yrd. Ayten KOÇ “Ailede Güven ve Sadakat” konulu konferanslarını verdiler. Toplumu oluşturan temel yapı birimi ailenin yapısının korunması için eşler arası sevgi ve muhabbetin devamlılığını sağlama yöntemleri, ailede huzurun tesisi, eşlerin birbirine karşı görev ve sorumluluklarının Hz. Peygamber örnekliğinde farkındalığı anlatıldı.

Çok kalabalık bir dinleyici grubunun dinlediği konferans coşkulu ve yoğun geçti. Program hediye takdimi ile sona erdi.