05.12.2017

İlk Müftü Nikahı İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU tarafından, Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN’ın şahitliği ile kıyıldı...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Meclis Başkanımız İsmail KAHRAMAN ve Başbakanımız Binali YILIRIM'ın katılımıyla, Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ'nin oğlunun  nikahını Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU kıydı.

Türkiye'de ilk defa Müftü resmi nikahı ile Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ'nin oğlu Furkan CANİKLİ ile Rabia TUNA bir otelde düzenlenen törenle evlendi.

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU'nun kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanımız Tayyip ERDOĞAN ile TBMM Başkanımız İsmail KAHRAMAN ve Başbakanımız Binali YILDIRIM yaptı.

İlk Müftü resmi nikahını kıymanın heyecanını yaşayan il Müftümüz SÖNMEZOĞLU, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve kitap seti hediye etti.