27.11.2017

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU Akit TV’ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Fatih DAĞISTANLI’nın Akit TV’de hazırlayıp sunduğu “Gündem”  Programına canlı yayın konuğu oldu.

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU, gerçekleşen programda seyircilere 2018 yılında planlanan faaliyetler ve projeler” ile Ankara’da yapılan Din Hizmetleri hakkında önemli bilgiler verdi.

Programda konuşan İl Müftümüz sözlerine “içinde bulunduğumuz Rebiulevvel ayının, Peygamberimizin dünyaya şeref verdiği bu ayın, 29 Kasım’da hep birlikte idrak edeceğimiz Mevlid-i Nebi’nin şimdiden hayırlı ve mübarek olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” diyerek başladı.

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU, “ Biz Ankara İl Müftülüğü olarak bütün ilçelerimizde, bütün mahallerinde bütün insanlarımızı kapsayacak ve kucaklayacak bir şekilde insanlarımıza hizmet etmenin, hizmetkâr olmanın gayreti içerisindeyiz hep beraber” dedi.

İl Müftümüz, “ Ankara Müftülüğü olarak 6300 görevlimizle Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Vaizlerimiz, İmam Hatipler ve Müezzinlerimizle sürekli vatandaşla iç içeyiz ve Din Hizmetlerini her eve ve her gönüle sunmanın gayreti içerisindeyiz ‘Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ ve ‘KYK’ ile işbirliğimiz var, Çocuk Evleri ve yurtlara Din Hizmeti sunuyoruz. ” diye konuştu.