04.11.2017

İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU “İzmit Merkez Orhan Camii Sabah Namazı Buluşması” Programına Katıldı.

Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU 4 Kasım Cumartesi günü eski görev yeri olan İzmit’te “Merkez Orhan Camii Sabah Namazı Buluşması” programına katılarak sohbet etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, tesbihat ve zikir ile başlayan “Sabah Namazı Buluşması” programı, İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU'nun yaptığı "Sorumluluk Bilinci ve Takva" konulu sohbeti ile devam etti.

İl Müftümüzün görev yaptığı yıllarda maddi manevi desteklerini esirgemeyerek düzenli olarak sohbet konuğu olduğu Merkez Orhan Camii’nde 3 yıl aradan sonra vatandaşlarla yeni bir sohbet ile buluşması, duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.

Sohbetin akabinde yapılan duanın ardından cemaatle musafaha yapan İl Müftümüz SÖNMEZOĞLU,  vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.