01.11.2017

Altındağ Karapürçek Erkek Hafızlık Kur’an Kursu Açılışı

Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU Altındağ Müftülüğü “Karapürçek Erkek Hafızlık Kur’an Kursu açılış törenine katıldı.

Kur’an ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Altındağ Müftüsü Enver TÜRKMEN kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ’in konuşmasının ardından Ankara Müftümüz SÖNMEZOĞLU açılış töreninde yaptığı konuşmada “ Karapürçek Erkek Yatılı Kur’an Kursunun yapımında maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu”.

Konuşmaların ardından, Kursun yapımında katkılarını esirgemeyen hayırseverlere plaket takdiminde bulunuldu.

Programa Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal ATALAY, Ankara İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Afyon İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, İl Müftü Yardımcılarımız,İlçe Müftüleri, hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.